Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych Restauracja Pod Herbami
serdecznie zaprasza do odwiedzenia naszego lokalu i skosztowania
świątecznych specjałów.
Przygotowaliśmy dla Państwa następujące menu:
- łosoś pod galaretą garnirowany jajkiem i czerwonym kawiorem
- szczupak faszerowany pod galaretą
- deska mięs pieczystych
- wybór pasztetów z borówką leśna
- jajka faszerowane na różne sposoby
- śledź pod pierzynką
- sałatka z rukoli z jajkami przepiórczymi i sosem balsamicznym
- żurek staropolski na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem
- udo gęsie w sosie z kurek podawane z ziemniakami opiekanymi i sałata vinaigrette
- indyk w sosie żurawinowym podawany z mEini kopytkami i bukietem sałat
- kaczka pieczona z jabłkami serwowana z ziemniakami po polsku i zasmażanymi buraczkami
- wybór ciast wielkanocnych (mazurek, baba wielkanocna, sernik)
Cena do uzgodnienia w zależności w zależności od wyboru potraw.
Zapraszamy serdecznie |